Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi on hoito, joka vaikuttaa kaikkiin. Parasta, mitä koiranomistaja voi koiransa terveyden eteen tehdä, on hoitaa itseään. Siitä koiran vaivakin yrittää sinulle viestiä.

Koirasi kertoo sinulle muutoksen tarpeen

Oletko jo tiedostanut, että koiran käytöksessä sinua ärsyttävät, suututtavat tai muuten vain mietityttävät asiat kertovat sinusta itsestäsi? Onko peilisi lukeminen silti vaikeaa? Haluaisitko päästä syvemmälle? Mutta et tiedä, miten! Kvanttihypnoosi on avain syvällä oleviin lukkoihisi.

Teen kevään aikana edullisia harjoitushoitoja, vain 60 €/hoito. Hoidosta jokainen saa aina sen, mitä sillä hetkellä eniten tarvitsee. Aina se ei ole sitä, mitä haluamme. Sekin kuuluu prosessiin. Vain hyväksymällä sen pääset eteenpäin. Aikaa hoitoon varataan 1,5 – 3 tuntia. Varaa aika kvanttihypnoosiin info@canissanus.fi, jos matka itseesi kiinnostaa. Huom! Kvanttihypnoosiin ajanvaraukset sähköpostilla, ei varattavissa nettiajanvarauksen kautta.

Mistä koiran viestit sitten kertovat?

Meillä kaikilla on pelkoja, usein syvälle haudattuja täysin tiedostamattomia. Niihin on vaikea pureutua, koska emme tiedosta niitä. Silti ne vaikuttavat kaikkeen tekemiseesi joka päivä. Halusit tai et. Voit järjellä sanoa itsellesi mitä vain. Voit päättää muuttuvasi. Ja mitään ei tapahdu. Tai tapahtuu vain vähän.

Koirasi on se, joka näitä asioita sinulle peilaa taukoamatta. Eroahdistus, haukkuminen, hyökkäävä käytös, korvat hukassa, yhteistyö ja luottamus kateissa jne. loputtomiin. Kun uskallat kurkistaa itseesi, muutat samalla koirasi käytöstä❤

Kvanttihypnoosi on luonnollinen tapa matkata itseesi. Jos osaat nukkua, olet vastaavassa tilassa joka päivä. Jos sinulla sen sijaan on pienempiä tai suurempia uniongelmia, voi kvanttihypnoosi avata sinulle syyt siihen, miksi et voi luvata itsellesi lepoa.

Sopiiko tällainen hoito minulle?

  • Sopii, jos haluat muutoksen elämääsi.
  • Ei sovi, jos haluat, että muiden ihmisten pitää muuttua, jotta sinulla olisi mahdollisuus voida hyvin.

Kvanttihypnoosissa löydät itse juurisyyt ja aktivoit itse oman paranemisesi. Kaikki tapahtuu automaattisesti ja täysin oman itsesi ohjauksessa. Kukaan muu ei yritä muokata sinua. Ihanan lempeää. Vapauttavaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan❤

Hypnoosi = rentoutumisen olotila

Hypnoosissa aivoaaltojen taajuus laskee – aivan kuten meditoidessa tai silloin, kun olet nukahtamassa. Seuraava aste transsista siis on se, että nukahdat.

Perinteisessä hypnoosissa annetaan suggestioita. Yleensä niitä, jotka hoitaja ja hoidettava ovat yhdessä sopineet etukäteen. Tällöin muokataan tietoisesti asiakkaan mieltä. Silloin kuitenkin hoidetaan vain oiretta. Oireiden taustalla on aina juurisyy. Jokin asia (tapahtuma, tunne, uskomus…), jonka takia toimimme niin kuin toimimme. Nämä juurisyyt ovat yleensä tiedostamattomia. Meillä ei siis ole aavistustakaan näiden juurisyiden olemassaolosta. Ennen kuin nämä juurisyyt poistetaan, käytöksen muokkaaminen vain siirtää oireen toisaalle.
Kvanttihypnoosissa EI anneta suggestioita. Hoitaja ei millään tavalla yritä muokata asiakasta. Kvanttihypnoosissa hoitajan tehtävä on ohjata asiakasta niin, että asiakkaan oma ns. korkein tietoisuus avaa pikkuhiljaa niitä alitajuntaan tallentuneita asioita, joista emme ole tietoisia.

Kvanttihypnoosissa et voi epäonnistua, sillä jokainen kokee aina jotain. Itsensä tutkiminen on kuin sipulin kuorimista. Joillakin on kuoria enemmän kuin toisilla, mutta aina pääset eteenpäin. Oma motivaatio etsiä ja löytää itsestä asioita on avainasemassa kvanttihypnoosissa. Se, että on halukas tutustumaan omaan sisäiseen maailmaan, riittää. Kaikki, mitä kvanttihypnoosissa tapahtuu, on asiakkaan oman korkeimman tietoisuuden hallinnassa. Se on se osa ihmistä, joka tietää aina, mikä on tällä hetkellä oikein ja ihmisen omaksi parhaaksesi. Siihen voi luottaa aina.

Emännän kvanttihypnoosista nauttivat kaikki. Kvanttihypnoosi on energiahoitoa parhaimmillaan.
Seuraa Canis Sanuksen tapahtumia myös
Facebook