Kurssit ja muut tuotteet

Tällä hetkellä ei ole kurssitoimintaa.

Meditaatiot

Tämä meditaatio on erittäin puhdistava ja voimaannuttava. Meditaatiossa puhdistetaan ja tasapainotetaan molempien, sekä omistajan että lemmikin, pääenergiakeskukset.

Lemmikkisi on kuin pesusieni, joka imee sinusta kaikkea negatiivista. Tavallaan se on myös kuin suodatin. Mutta suodattaessaan ympäristön negatiivisia asioita sen oma energiajärjestelmä on koetuksella. Sitäkin on hyvä aika-ajoin puhdistaa.

Kokeile ilmaiseksi!

Tein tämän meditaation juuri sinulle, joka haluat parasta lemmikillesi. Ota hyvä asento lempinojatuolissasi, sohvalla tai missä vain sinulla on hyvä olla. Ajattele rakkaudella lemmikkiäsi – sen ei tarvitse olla edes samassa huoneessa. Riittää, kun ajattelet sitä. Sen jälkeen sulje silmäsi ja rentoudu. Päästä hellästi irti kaikista ajatuksistasi, anna niiden lipua ohitsesi kaikessa rauhassa. Nauti olostasi.

Meditaation pituus n. 30 min.

Kuuntelin ennen nukkumaan menoa meditaation. Oli tosi rentouttava💛 Sun ääni on miellyttävä ja sitä on mukava kuunnella. Sopivan rauhallisesti etenit. Musiikki sopi hyvin videoon. Aion tehdä sen tänään uudelleen👍

 

Kuuntelin töiden jälkeen taas tämän meditaation🥰 Olin tosi väsynyt ennen sitä, mut vitsi sen jälkeen en ollut yhtään väsynyt👍

Kokeile ilmaiseksi!

Seuraa Canis Sanuksen tapahtumia myös
Facebook