Energiahoitoa koiralle ja omistajalle

Tervetuloa koirien hyvinvoinnin maailmaan

CANIS = koiraeläin
SANUS = hyvinvointi

Koiran ja ihmisen hyvinvointi käsi kädessä

Koska koira, kuten muutkin lemmikit, ovat tulleet maapallolle auttamaan meitä ihmisiä, heidän hyvinvointinsa kulkee käsi kädessä ihmisen oman hyvinvoinnin kanssa.

Energiahoidot koirille alkavat muotoutua

Olen Annika Himanen ja olen kouluttanut ja hoitanut koiria 90-luvulta alkaen. Olen suorittanut eläintenkouluttajan ja koirahierojan ammattitutkinnon. Molemmissa minulla on näyttötutkintomestarin oikeudet. Myöhemmin olen opiskellut energiahoitotekniikoita (esim. Suomen Energiahoitajat, taso 3; Akupunktiohoitaja). Eläinten kohdalla aina kuitenkin ”tökki”. Ymmärsin varhaisessa vaiheessa, että koiraa ei voi auttaa auttamatta samalla ihmistä. Tarvittiin jotain enemmän, mitä kukaan pystyi minulle opettamaan. Ja se minulle annettiin❤️ Lopulta uudet hoidot ja hoitopaketit alkoivat muotoutua.

Energiahoito auttaa

Tarvittiin kuitenkin vielä yksi välilevypullistuma ja pitkä sairasloma. Alusta saakka minulle oli selvää, että minua ei yksi sairaus nujerra. Tämä oli annettu  minulle loistavana mahdollisuutena viedä käytäntöön sitä, mitä itse opetin.

Joe Dispenzan opit olivat selkeinä mielessäni, kun aloin kuntouttaa itseäni. Jumppasin selkäjumppaa, jonka tyttäreni oli minua varten jo aiemmin suunnitellut. Koska jalastani oli tunto heikentynyt ja lihasvoima pudonnut huimasti, tein päivittäin mielessäni liikkeitä, joiden suoritus sillä hetkellä muuten olisi ollut mahdotonta. Neuroplastisuus❤️ Paljon meditaatiota ja hypnoosia/itsehypnoosia. Tein paljon tunnetyöskentelyä, purin kehosta vanhoja uskomuksia sekä tietysti hoidin itse ja kävin energiahoidoissa. Vaikken missään vaiheessa luovuttanut, juuri energiahoidot kannattelivat minua eniten. Harppaus parempaan vointiin oli suunnaton JOKAISEN energiahoidon jälkeen.

Henkimaailman juttuja

Hoitava lääkärini totesi minulle eräällä käynnillä: ”Leikkasin juuri aamupäivällä miehen, jolla oli täsmälleen samanlaiset oireet kuin sinulla. On ihan henkimaailman juttuja, kuka paranee ja kuka ei.” Lääkärini ei olisi voinut olla enempää oikeassa❤️ Olet enemmän henkiolento kuin fyysinen! Miksi siis käyttäisit itsesi tai eläimesi hoitoon pelkkiä fyysisen maailman keinoja?!

Blogista löydät lyhyen jutun, jossa kerron tarkemmin, mitä kaikkea kuntoutusvaiheeseeni sisältyi ja kuinka huikean nopea paranemisprosessi lopulta oli.

Olet sydämellisesti tervetullut energiahoitoon. Löydät tarjoamani hoidot eläimille, omistajille sekä molemmille yhdessä tästä.

Jaa teksti
Facebookmail