Energeettinen akupunktio

”Ihmettelin aina, miten jonkun mielestä akupunktio voi olla ihanaa tai rentouttavaa. Nyt se on sitä! Makasin kotona lähes unessa, ja hoidon jälkeen kipeä ja jäykkä niska oli muisto vain😍

Taustalla perinteinen kiinalainen lääketiede

Olen opiskellut kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota 3,5 vuotta kestävässä akupunktiohoitajakoulutuksessa. Sitä ennen olin opiskellut akupunktiota vain lyhyinä kursseina. Olin kuitenkin käytännön työssäni huomannut sen tehon. Kiinalaisen lääketieteen ideologia kiinnosti, ja halusin oppia ymmärtämään sitä paremmin ja syvemmin.

Alussa tuntui, ettei tätä opi ikinä. 1,5 vuoden jälkeen tajusin, miten itse olen oppinut ajattelemaan eri tavalla. Kiinalainen lääketiede ymmärtää elimistön kokonaisuutena, ja hoidon tarkoitus on aina tasapainottaa kokonaisuutta. Juuri kuten olin itse yrittänyt opetella ymmärtämään yli 20 vuotta. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ja onko lopulta väliä, mikä auttaa. Pääasia on, että ihminen ja eläin saavat apua, ja heidän elämänlaatunsa paranee.

Energeettinen akupunktio on lempeä ja tehokas hoitomuoto

Kiinalaisen lääketieteen akupunktioon kuuluu oleellisena osana ns. akupunktiotuntemus. Tämä tuntemus voi pahimmillaan olla sähköiskumainen kipu, joka kulkee läpi kehon. Tehokasta, mutta edes ammattilaisena ei voi sanoa, että se olisi nautinnollista. Siksi mielenkiintoni energiahoitajana alkoi vahvasti siirtyä siihen, miten näiden kahden ihanan ja tehokkaan hoitomuodon parhaat puolet voitaisiin yhdistää. Tutkailin tuntemuksia itsessäni, eläimissäni, tuttavapiirissäni… ja lopulta asiakkaissani. Ja totesin, että nyt olen asian ytimessä.

Energeettinen akupunktio ei tietenkään syrjäytä perinteistä kiinalaista neuloilla tehtävää akupunktiota. Eikä se tule korvaamaan muita energiahoitoja, sillä akupunktio yksin ei pysty kaikkeen. Se on kuitenkin yksi hoitomuoto, jolla on paikkansa monien vaivojen hoidossa.

Usein kuulee sanottavan, että akuuttiin vaivaan neulahoito on paras. Oma kokemukseni ei puolla tätä. Oikein tehty energeettinen akupunktio voi olla todella tehokas akuuttiin kiputilaan jopa yhdellä hoitokerralla. Kuten muissakin hoidoissa, paras hoitotulos saavutetaan sarjahoitona.

Akupunktiota ilman kipua

Itse kuvailisin energeettisen akupunktion tuntemusta ihanan pehmeäksi. Parasta hoidossa on se, ettei se aiheuta kipua. Niinpä hoito sopii hyvin ihmisille ja eläimille, jotka ovat kovin herkkiä tai suorastaan neulakammoisia.

Hoitoaika n. 45 min.
Hinta 65 €
Lähi- ja etähoitona

Sopii erityisen hyvin erilaisten kipujen ja vaivojen hoitoon, mutta voidaan käyttää myös rentouttavana ja tasapainottavana yleishoitona.

Varaa hoitoaika energeettiseen akupunktioon tästä.

Seuraa Canis Sanuksen tapahtumia myös
Facebook