Bodymind Energy Balancing Method -energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidossa aktivoidaan hoidettavan omaa tiedostamatonta hermostoa. Tässä hyödynnetään kvanttifysiikkaa, jonka keinoin hoidossa tapahtuvat asiat ovat todistettavissa myös tieteellisesti. Voimme sanoa, että keho siis itse parantaa itsensä, hoitaja vain aktivoi tuon hermoston osan, jonka toimintaan emme millään tavalla pysty itse tietoisella mielellä vaikuttamaan.

Energiahoito on vanha hoitomuoto

Energiahoitoja on tehty kaikissa kulttuureissa tuhansia vuosia. Sen avulla voidaan hoitaa kaikkia vaivoja, niin fyysisiä kuin henkisiäkin, lievästä vakavaan – myös erittäin vakavaan. Energiahoito voi auttaa esim.
• kehon fyysisiin vaivoihin, kipuihin ja sairauksiin.
• akuutteihin ja vanhoihin fyysisiin traumoihin.
• henkisiin ongelmiin. Masennus, fobiat, uskomukset, pelot, henkiset traumat ovat suhteellisen helposti hoidettavissa energiahoidon tekniikoilla.

Energiahoitoa on monenlaista

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on iso kokonaisuus. Menetelmään on koottu parhaita tehokkaaksi todettuja energiahoidon menetelmiä. Kaikkia tekniikoita ei suinkaan käytetä samalla kertaa. Hoito voi keskittyä esim. pelkän fyysisen kehon hoitoon. Mutta sen lisäksi voidaan hoitaa ns. energiakehoa. Kun halutaan päästä entistä parempiin ja pitkävaikutteisempiin hoitotuloksiin, kannattaa hoidossa pureutua myös tunnekehon hoitoon.

Psykologinen akupunktio

Tunnekehon hoidosta voitaisiin käyttää nimitystä psykologinen akupunktio. Kuten kaikki muukin, tunteetkin ovat vain energiaa, biosähköistä varausta hermostossa. Negatiiviset tunteet varastoituvat kehoon ja aiheuttavat siellä tukoksia. Kiinalainen lääketiede opettaakin, että tukos = kipu ja kipu = tukos. Kiinalaisesta lääketieteestä tuttuja meridiaaneja eli energiakanavia hyödyntäen tukokset saadaan pois kehosta. Tunnekehon hoidossa ei käytetä neuloja, vaan kanavan pisteitä naputellaan erittäin kevyesti, jolloin kanava avautuu ja tunne tai oire voi poistua. Kun esim. tunne on saatu hoidettua kokonaan pois kehosta, sitä ei enää tunne eikä se tunne enää sairastuta ihmistä. Monisyiset ongelmat voivat vaatia monia hoitokertoja, mutta selkeitä ongelmia voidaan hoitaa jopa yhdellä hoitokerralla. Esim. sotilaiden sodan aikana kokemat kauhukokemukset ovat erittäin vakavia ja pahasti traumatisoivia, jopa täysin invalidisoivia. Yhdellä sotilaalla voi olla sodan ajalta jopa satoja traumatisoivia muistoja. Kuitenkin nämä muistot on helppo poistaa muutamalla hoitokerralla, sillä ne ovat hyvin paljon toistensa kaltaisia, ja reagoivat hoitoon nopeasti. Keho tavallaan niputtaa samankaltaisia kokemuksia, ja silloin nämä lähtevät myös nippuina pois kehosta, jolloin hoito on nopeaa. Esim. lapsuudessa saatu trauma, voi olla myös helppo poistaa, jos se on yksittäinen kipeä tapahtuma. Mutta esim. heikkoon itsetuntoon liittyy niin paljon kokemuksia elämän varrelta, että sitä on jo vaikeampi hoitaa. Heikko itsetuntokin kuitenkin paranee pikkuhiljaa, kun sitä lähdetään hoitamaan yksittäisten muistojen ja tunteiden kautta.

Kaukohoito on hyvä vaihtoehto

Energiahoitoa voidaan antaa tehokkaasti sekä ns. lähihoitona että kaukohoitona. Kaukohoidossa yhteys muodostetaan yleensä Skypen tai Zoomin välityksellä, jolloin voit keskustella hoitajan kanssa samaan aikaan, kun makaat esim. kotisohvalla. Hoidon aikana hoitaja saattaa pyytää sinua seisomaan tai menemään makuullesi aivan kuten lähihoidossakin. Eikä hoitoon välttämättä puhelin- tai datayhteyttä vaadita; itse olen ottanut erittäin tehokkaan hoidon vastaan istuen sairaalan käytävällä.

Lue lisää…

Voit lukea enemmän BodyMind Energy Balancing Method -hoidoista täältä. Sivulta löydät lisäksi mm. tutkimustietoa energiahoitojen tehosta, kertomuksia hoitotuloksista sekä mielenkiintoisia artikkeleita.

Hoitoaika n. 75 min.
Hinta 95 €

Varaa hoitoaika energiahoitoon tästä.

Hoidon jälkeen oli hyvä ja kevyt olo. Seuraava päivä olisi pitänyt melkein olla kokonaan selkeästi vapaa.  Huomasin myös, että keho jonkin aikaa hoidon jälkeen korjasi itseään oikeaan asentoon. Jatkossa ei pääse enää pelkkä koira hoitoon, vaan tullaan molemmat. 😊

Kiitos kiitos kiitos🙏

Eka kokemus etähoidosta ja jäi hyvä fiilis!

Seuraa Canis Sanuksen tapahtumia myös
Facebook